Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online stratégiai játékok, 37 weboldal.
Kategória leírása: Interneten játszható stratégia játékok az online stratégiai játékok kedvelőinek.

strategiaijatek.wyw.hu Rendezés: PageRank | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint


Hirdetés
Firaxis
Firaxis
http://www.firaxis.com/

Firaxis games. "Civilization Revolution looks like it might be the first strategy game to conquer the crossplatform market."

www.firaxis.com
eRepublik - online szociális stratégiai játék
eRepublik - online szociális stratégiai játék
http://www.erepublik.com

Az eRepublik egy online stratégiai játék, szocioszimulátor. Kíváncsi vagy egy világra, ahol Magyarország a világ egyik vezető hatalma? Kipróbálnád magad katonaként, újságíróként vagy akár politikusként? Akkor ne habozz, itt a helyed! Kérlek ezen a linken regisztrálj, így tudlak segíteni a kezdetekben: www.erepublik.com/en/referrer/adock Az oldal elérhető magyar nyelven is, regisztráció után egy aktivációs emailt kapsz, a benne szereplő linkre kattintva tudod elkezdeni a játékot. Lap.hu oldala: www.erepublik.lap.hu Blog a játékról: www.emagyarorszag.blog.hu

www.erepublik.com
Lemuria
Lemuria
http://www.lemuria.hu/lemuria/nsj/login.jsp

Lemuria világa a történelmünk előtti idők világa.

www.lemuria.hu
Hyperiums
Hyperiums
http://www.hyperiums.com/

One universe - hundreds of strategies - thousands of players.

www.hyperiums.com
Caesar III Heaven
Caesar III Heaven
http://caesar3.heavengames.com/

Some Insulae, or apartments, were luxurious and spacious, while others were cramped and squalid.

caesar3.heavengames.com
KingMaker
KingMaker
http://www.kingmaker.hu/

Középkori világban játszódó, valós idejű, böngészőben játszható, online stratégiai játék.

www.kingmaker.hu
Online játék - Stratégiai játék letöltés - Kalandját webáruház
Online játék - Stratégiai játék letöltés - Kalandját webáruház
http://www.webtars.hu/

Játék, online játékletöltés: ingyenes stratégiai játék, kalandjáték és akciójáték letöltés. Akció játékok online - webáruház. Játékportál ingyenes demo játékok, számítógépes online játék webshop.

www.webtars.hu
Zandagort
Zandagort
http://zandagort.hu/

Böngészőben játszható ingyenes online űrstratégiai játék, ahol a háborún kívül a gazdaság, ökoszféra, kereskedelem és a diplomácia is szerepet kap.

zandagort.hu
Sratega
Sratega
http://www.stratega.hu/

A STRATEGA egy fantasy világban játszódó építkezős/fejlesztős háborús stratégiai játék. Lényege, hogy kezdő országod stabil gazdaságát megteremtve, dinamikusan fejlődve mielőbb képes legyél eljutni alapszintû országoddal a magasabb szintekre, és mindeközben megszerezd és a fordulók alkalmával legtovább birtokold valamely varázstárgyát. Ennek érdekében országodban meg kell teremtened a gazdasági hátteret, seregeket kell képezned és varázstekercseket készítened, hogy felkészült legyél az ellenséges támadókkal szemben és, hogy jó hadvezérhez méltóan meghódíthass más birodalmakat. A STRATEGÁban az idő múlása, az események megtörténése, körökhöz van kötve (Turn Based Game), egy-egy kör kb.: 30 percenként telik le.

www.stratega.hu
Civitat
Civitat
http://www.civitat.net

A Civitat egy középkori környezetben játszódó online körökre osztott stratégiai játék. Jelenleg 3 nép közül lehet választani, Latin, Hun és Germán. Mindegyik más előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, a latinok szervezettek és fejlett a településrendszerük, a germánoknak híres a védelmük, míg a hunoknak gyors a haderejük. A játék 2 vagy 3 dimenziós térképpel játszható, korlátlan terjeszkedésre ad lehetőséget és a termelést is befolyásolja, domborzatfüggő. A játszáshoz szükséges a Silverlight kiegészítő.

www.civitat.net
Stratégiai játékok ingyen online.
Stratégiai játékok ingyen online.
http://bronzgames.com

Játékok százai köztük a sokak által kedvelt stratégiai játékok várnak. Játszhatsz egy hajóflotta területi foglalásában vagy Spártai katonákat irányíthatsz. Nem kell letöltögetni vagy regisztrálni itt ingyen van minden megpróbáltuk a minőségi játékokat összegyűjteni hogy felhőtlen szórakozást nyújtsunk.

bronzgames.com
Manu5
Manu5
http://www.manu5.hu/jatekok.php?Genre=Strategy

Jelenleg 26 stratégiai játék található az oldalon.

www.manu5.hu
The Arrival
The Arrival
http://ac.strategy-gaming.com/

If you are a fan of Alpha Centauri, you proably are interested in Sid Meier's Pirates!

ac.strategy-gaming.com
Rune 2
Rune 2
http://www.rune.hu/

RUNE 2 - Online internetes stratégiai játék.

www.rune.hu
onlinejatekok.hu
onlinejatekok.hu
http://www.onlinejatekok.hu/

Ingyen online flash játékok gyűjteménye

www.onlinejatekok.hu
e-sim
e-sim
http://e-sim.org/

Ez egy stratégiai játék, 100 napja indult így még nem vagy nagyon lemaradva a többi játékostól. Lehetsz katona, újságíró, vagy akár politikus is. Gyertek és tegyük együtt naggyá Magyarországot.

e-sim.org
Rise of Empires
Rise of Empires
http://www.riseofempires.com/

Rise of Empires - Ingyenes, a jövőben játszodó online stratégiai játék!

www.riseofempires.com
Secondorb - internetes városépítő stratégiai játék
Secondorb - internetes városépítő stratégiai játék
http://www.secondorb.com/index.php

SecondOrb egy interneten játszható ingyenes városépítő stratégiai játék. A játék bárhonnan, egy internetböngészőből játszható, nem kell semmit letölteni. A játékban valódi ajándékok is nyerhetők. Ha nem ismered a SecondOrbot, képzeld el a Traviant, a SecondLife-ot, a SimCity-t és a Honfoglalót összegyúrva, kiegészítve náhány egyéb dologgal. A játék során - építsd fel saját városod kedved szerint - nézd meg mások városait és menj be az épületekbe - készítsd el saját épületed és tölts fel - gazdálkodj okosan a nyersanyagokkal - hívd ki barátaidat logikai játékokra - kereskedj másokkal - ha kedved van, csatázhatsz is másokkal - válaszolj tesztkérdésekre - írj magad is tesztkérdéseket - nyerj valódi ajándékokat Miért jobb ez a játék, mint a többi? Mert itt nem kötelező harcolni. Csak akkor támadhatnak meg, ha te is támadsz. Oda és azt építesz, amit te magad akarsz. Itt bejárhatod mások városait is. Beléphetsz az épületekbe tárgyakat keresni. Licitálhatsz. Stb.

www.secondorb.com
Orion Csillagköd online stratégiai játék
Orion Csillagköd online stratégiai játék
http://www.csillagkod.hu

Az Orion Csillagköd sci-fi elemekkel, küldetésekkel és csatákkal ellátott internetes közösségi alapú, ingyenes online stratégiai játék. A játékon belül találhatóak a történethez szorosan kapcsolódó internetes flash játékok, illetve egy csillagászati kvíz is a játék része. Légy részese Te is az élménynek, regisztrálj most!

www.csillagkod.hu
PirateStorm
PirateStorm
http://www.piratestorm.hu

Új online, ingyenes stratégiai játék: bonts vitorlát a PirateStorm kalózvilágában! Hozd létre a karaktered ingyen, majd indulj távoli kikötőkbe zsákmányszerző portyákra, csapj össze a gép vezérelt játékosok mellett a többi játékossal a tengeri uralomért, vadássz veszedelmes tengeri lényekre! A PirateStorm további lebilincselő küldetésekkel, lélegzetelállító grafikával és részletesen felépített, sokrétű játékmenettel várja a kalózait.

www.piratestorm.hu

Hirdetés

Előző lap [1] 2 Következő lap
Aktív linkek: 465 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 225169